RJ pics not working?

  • Posted by a hidden member.
    Log in to view his profile

    Feb 20, 2012 1:13 AM GMT
    anyone else having trouble enlarging pics on people's profiles? It only let's me click the main pic, none of the others. icon_neutral.gif
  • Posted by a hidden member.
    Log in to view his profile

    Feb 20, 2012 3:13 AM GMT
    I just checked and it worked for me. Maybe it is something only verified members can now do? Or maybe you were not signed in?
  • Posted by a hidden member.
    Log in to view his profile

    Feb 20, 2012 2:03 PM GMT
    boo. I hope they didn't change it like that. I'm logged in just not verified.
  • Posted by a hidden member.
    Log in to view his profile

    Feb 20, 2012 2:17 PM GMT
    some guys just load small size pics that don't enlarge.
  • Posted by a hidden member.
    Log in to view his profile

    Feb 20, 2012 9:24 PM GMT
    hmm, still not working. Who is this chris guy and how do I ask him?
  • Posted by a hidden member.
    Log in to view his profile

    Feb 20, 2012 9:31 PM GMT
    It's not the site. It's working for everyone but you. How are you viewing this site? Computer + browser? Or smartphone or tablet?
  • Posted by a hidden member.
    Log in to view his profile

    Feb 20, 2012 9:36 PM GMT
    Im on a laptop...google crome...same as i always use. I logged out and restarted and same thing. weird. I dunno what to do next.
  • Posted by a hidden member.
    Log in to view his profile

    Feb 20, 2012 9:38 PM GMT
    it lets me click the 'main' profile pic and enlarge it...but any other pics nothing happens when i click it.
  • Posted by a hidden member.
    Log in to view his profile

    Feb 20, 2012 9:40 PM GMT
    I just tried on Chrome 17.0.963.56 (Windows 7) and pics work fine for me. If you're on an older version, try upgrading.
  • Posted by a hidden member.
    Log in to view his profile

    Feb 20, 2012 9:43 PM GMT
    are you a verified member of RJ? maybe that's it. i'll go into a new browser tho and try.
  • Posted by a hidden member.
    Log in to view his profile

    Feb 20, 2012 9:44 PM GMT
    Nope. I'm not verified. So that shouldn't matter.
  • Posted by a hidden member.
    Log in to view his profile

    Feb 20, 2012 9:50 PM GMT
    all right I logged in under firefox and it's working now!!! Weird that crome just did that out of the blue, ive been using it for a while. Ohh well prob fixed thx.
  • Posted by a hidden member.
    Log in to view his profile

    Feb 21, 2012 2:46 AM GMT
    tailgater_3 saidsome guys just load small size pics that don't enlarge.



    I hate those guys that don't enlarge.
  • Posted by a hidden member.
    Log in to view his profile

    Feb 21, 2012 4:56 AM GMT
    Iceblink said
    tailgater_3 saidsome guys just load small size pics that don't enlarge.



    I hate those guys that don't enlarge.


    haha, i had 2 check and make sure i wrote "pics."