MALWARE ON THREAD?

  • Posted by a hidden member.
    Log in to view his profile

    Jun 08, 2013 12:20 AM GMT
    I just clicked on "Which black guys do you think are hot?" and got this warning that blocked my access:

    Danger: Malware Ahead!
    Google Chrome has blocked access to this page on www.realjock.com.
    Content from new.etonline.com, a known malware distributor, has been inserted into this web page. Visiting this page now is very likely to infect your Mac with malware.
    Malware is malicious software that causes things like identity theft, financial loss, and permanent file deletion. Learn more



    The reason I'm posting this is because I see there are currently 275 replies to this thread so apparently not everyone is being warned about this. In all my time on this site, I've never had this pop up on my screen before so thought I would warn you guys.
  • Posted by a hidden member.
    Log in to view his profile

    Jun 08, 2013 12:22 AM GMT
    That's happened to me as well, and it was because of a link someone put on a page.
  • Posted by a hidden member.
    Log in to view his profile

    Jun 08, 2013 12:23 AM GMT
    meninlove said That's happened to me as well, and it was because of a link someone put on a page.


    Curious who posted the link.
  • Posted by a hidden member.
    Log in to view his profile

    Jun 08, 2013 12:24 AM GMT
    This has happened to me on RJ before.
    Someone in the thread posted an image from the malicious site.
  • Posted by a hidden member.
    Log in to view his profile

    Jun 08, 2013 12:26 AM GMT


    It was odd; but from what I remember it had something to do with the site the link was attaching to and nothing to do with intent by the poster.


  • Posted by a hidden member.
    Log in to view his profile

    Jun 08, 2013 12:28 AM GMT
    meninlove said

    It was odd; but from what I remember it had something to do with the site the link was attaching to and nothing to do with intent by the poster.





    That's what I thought but still wouldn't want someone's info to get stolen.
  • Posted by a hidden member.
    Log in to view his profile

    Jun 08, 2013 12:28 AM GMT
    It could be a link or image posted by a user. It could also be an advertisement that got hacked to carry malware.
  • Posted by a hidden member.
    Log in to view his profile

    Jun 08, 2013 12:31 AM GMT
    DudeInNOVA saidIt could be a link or image posted by a user. It could also be an advertisement that got hacked to carry malware.


    ...and I was just reading about this:

    https://news.ycombinator.com/item?id=4986980

    You smarty you. icon_wink.gif
  • Posted by a hidden member.
    Log in to view his profile

    Jun 08, 2013 1:58 AM GMT
    I'm thinking it is probably related to the site advertising. I use Firefox and have No Script and Adblock Plus activated. I have it set where I can see the pics and vids, but not the ads, and my antivirus has not shot up any alerts today.
  • Posted by a hidden member.
    Log in to view his profile

    Jun 08, 2013 2:05 AM GMT
    meninlove said ...and I was just reading about this:

    https://news.ycombinator.com/item?id=4986980

    You smarty you. icon_wink.gif

    I've had this problem on RJ before.
  • Posted by a hidden member.
    Log in to view his profile

    Jun 08, 2013 2:46 AM GMT
    etonline.com = Entertainment Tonight's website

    It's a false positive. It's happened before on other threads with heavy usage of images posted from other sites. Sometimes legit websites get on the malware shit list for some reason. And it usually take a week for things to get cleared up.

    But yeah, RJ isn't exactly known for its security. So I wouldn't be surprised if it was a legit malware attack.
  • Posted by a hidden member.
    Log in to view his profile

    Jun 08, 2013 4:09 AM GMT
    So I saved you all! I'd like gifts now please. icon_cool.gif
  • Posted by a hidden member.
    Log in to view his profile

    Jun 08, 2013 4:13 AM GMT
    Scruffypup saidSo I saved you all! I'd like gifts now please. icon_cool.gif

    tumblr_mndtrueSv51s4owqko1_500.gif
  • kew1

    Posts: 1595

    Jun 08, 2013 7:11 AM GMT
    I had an advert blocked by my anti-virus because it contained a trojan yesterday. Sent the info to admin.
  • Posted by a hidden member.
    Log in to view his profile

    Jun 08, 2013 1:22 PM GMT
    Yeah, I had a blocked ad and message of blocked trojan horse all day. Avast picked up on it every time I navigated to a page on RJ