Lost the Capability to Write Mail

  • HndsmKansan

    Posts: 16311

    Apr 13, 2009 4:27 PM GMT
    Check your mail.. can you guys write mail and send it... for some reason
    I seem to have lost the function. Thanks.
  • Posted by a hidden member.
    Log in to view his profile

    Apr 13, 2009 4:29 PM GMT
    I just sent you an email. Did it work?
  • brskee76

    Posts: 32

    Apr 13, 2009 4:30 PM GMT
    Hmm very mysterious!
  • HndsmKansan

    Posts: 16311

    Apr 13, 2009 4:32 PM GMT
    Caslon10000 saidI just sent you an email. Did it work?


    Thanks for the mail, David.. no it didn't work. I'll have to report it to RJ.
    I've tried 3 or 4 people.. no response.
  • Posted by a hidden member.
    Log in to view his profile

    Apr 13, 2009 4:43 PM GMT


    Hey Chris, IM is the only thing that seems to work still....
  • Posted by a hidden member.
    Log in to view his profile

    Apr 13, 2009 4:44 PM GMT
    ahhhhh

    fire, flood, pirates.....

    I couldn´t send email...

    waaaaaa
  • Posted by a hidden member.
    Log in to view his profile

    Apr 13, 2009 5:18 PM GMT
    Hi Guys,

    I'm trying to track down the mail problem and was wondering if you could give me more information about it. Does it happen when you send mail while viewing another member's profile (meaning you sent it by clicking the "Send mail" link on the left side of the page? Or is it when using the "Send email" link in search results? Or is it just the main mail screen reached using the "mail" tab at the top of the site?

    Also, can you tell me some of the browsers you are using?

    Thanks,

    Chris
    RealJock.com
  • HndsmKansan

    Posts: 16311

    Apr 13, 2009 5:27 PM GMT
    Hey Zach and James... I did get your mail, but couldn't return it.. but thanks for trying.....
    By the way... there is a certain person who's awesome as well... LOL
    icon_biggrin.gif


    I just write a note, hit send... it just comes back not sent.

    I have Internet Explorer here.

    Thanks Chris.
  • Posted by a hidden member.
    Log in to view his profile

    Apr 13, 2009 5:29 PM GMT
    Trying to reply to a mail I´d been sent. Use IE
  • Posted by a hidden member.
    Log in to view his profile

    Apr 13, 2009 5:34 PM GMT
    Using Firefox, I can apparently send mail (because I'm getting replies to messages I send, aside from Chris'), but instead of reverting to the 'Message has been sent' screen, it automatically opens up a new blank message window.
  • Posted by a hidden member.
    Log in to view his profile

    Apr 13, 2009 5:38 PM GMT
    Hi guys,

    Try the mail now. I think it should work.

    Sorry about losing that "Mail Sent" message. I'll put that back in shortly.

    Let me know if you find any other problems. I'm making a number of changes to the mail and there might be a couple of bumps along the way.

    Sorry for the inconvenience.

    Chris
    RealJock.com
  • HndsmKansan

    Posts: 16311

    Apr 13, 2009 5:43 PM GMT
    It seems to work now... but I might add, when I send a note.. and hit send.. the note vanishes.. and nothing says (as it did before) "email sent successfully"....
  • Posted by a hidden member.
    Log in to view his profile

    Apr 13, 2009 5:45 PM GMT
    Yes, sorry about that. I'll have a similar confirmation back in there shortly.

    Chris
    RealJock.com