****The MIGHTY push up challenge. 965,000+!!!!.****

  • Posted by a hidden member.
    Log in to view his profile

    Apr 25, 2010 9:27 PM GMT
    1510 and my 108 = 1618
  • Posted by a hidden member.
    Log in to view his profile

    Apr 25, 2010 9:39 PM GMT
    2 to make it an even 1620.
  • Posted by a hidden member.
    Log in to view his profile

    Apr 25, 2010 9:41 PM GMT
    30 more to make it 1650...
  • FJansen

    Posts: 2552

    Apr 25, 2010 9:41 PM GMT
    Did 200 push-ups

    200+1620=1820
  • hockeyguy99

    Posts: 126

    Apr 25, 2010 9:41 PM GMT
    1820 + 50

    total = 1870
  • Posted by a hidden member.
    Log in to view his profile

    Apr 25, 2010 9:44 PM GMT
    Frisco82 said
    Did 200 push-ups

    200+1620=1820


    OK, we just got off track...

    If my math is correct, should be 1900. Someone please confirm.
  • Posted by a hidden member.
    Log in to view his profile

    Apr 25, 2010 9:49 PM GMT
    The correct total is:

    1900.

    We are flyin'!

    I just did 10 more so

    1900 + 10 = 1910
  • Posted by a hidden member.
    Log in to view his profile

    Apr 25, 2010 10:24 PM GMT
    hey all, sorry i already late to join you. i just did 25 more push ups so

    1910 + 25 = 1935
  • Posted by a hidden member.
    Log in to view his profile

    Apr 25, 2010 10:32 PM GMT
    I will add my 25

    1935+25=1960
  • Posted by a hidden member.
    Log in to view his profile

    Apr 25, 2010 10:33 PM GMT
    +32

    1992
  • Posted by a hidden member.
    Log in to view his profile

    Apr 25, 2010 10:41 PM GMT
    1992 +
    From today
    60 Reg
    40 Wide
    40 Military
    30 Triangle
    __________
    170+1992 = 2162 (+8 right now bc I wanted an even number).

    2170 is new total.

  • Posted by a hidden member.
    Log in to view his profile

    Apr 25, 2010 10:44 PM GMT
    + 30 = 2200
  • Posted by a hidden member.
    Log in to view his profile

    Apr 25, 2010 10:49 PM GMT
    ok, 22 more, and it's now

    2222

    ;)
  • Posted by a hidden member.
    Log in to view his profile

    Apr 25, 2010 10:56 PM GMT
    2222 + 42 = 2264
  • Posted by a hidden member.
    Log in to view his profile

    Apr 25, 2010 10:59 PM GMT
    +30 diamond = 2252
  • Posted by a hidden member.
    Log in to view his profile

    Apr 25, 2010 11:02 PM GMT
    I did a little math...at this constant rate it would take 11.5 years to do this, considering it goes up at the same rate that it is icon_smile.gif Happy push-up'ing!
  • Posted by a hidden member.
    Log in to view his profile

    Apr 25, 2010 11:03 PM GMT
    Sorry, just got back from a big chest/tri workout...I can only give ya 31 + 2252 = 2283
  • Posted by a hidden member.
    Log in to view his profile

    Apr 25, 2010 11:07 PM GMT
    Ciarsolo saidI did a little math...at this constant rate it would take 11.5 years to do this, considering it goes up at the same rate that it is icon_smile.gif Happy push-up'ing!


    Check your math, buddy. So far its 2,283 in just 6 hours. If we keep up our current rate of 380 per hour, we would finish in 110 days. There are 225,000 RJ members. We will do this.

    Join us!!!

    17 more! These are for turning 36 this year and feeling and looking good.

    2283 + 17 = 2,300
  • Posted by a hidden member.
    Log in to view his profile

    Apr 25, 2010 11:15 PM GMT
    Rockbiter said
    Ciarsolo saidI did a little math...at this constant rate it would take 11.5 years to do this, considering it goes up at the same rate that it is icon_smile.gif Happy push-up'ing!


    Check your math, buddy. So far its 2,283 in just 7 hours. Even if the day was over (and it isn't), we could do this in 439 days...and we just got started. There are 225,000 RJ members. We will do this.

    Join us!!!


    Might be less actually...420 minutes (7 hours) times 1,000,000 goal pushups divided by done pushups (2283). So 420,000,000 / 2283 = 183,968.4 (mins), divided by 60 = 3,066 hours /24 = 127.7 days
  • Posted by a hidden member.
    Log in to view his profile

    Apr 25, 2010 11:17 PM GMT
    Rockbiter said
    Ciarsolo saidI did a little math...at this constant rate it would take 11.5 years to do this, considering it goes up at the same rate that it is icon_smile.gif Happy push-up'ing!


    Check your math, buddy. So far its 2,283 in just 6 hours. If we keep up our current rate of 380 per hour, we would finish in 110 days. There are 225,000 RJ members. We will do this.

    Join us!!!

    17 more! These are for turning 36 this year and feeling and looking good.

    2283 + 17 = 2,300


    Just did 30 icon_smile.gif

    2330
  • Posted by a hidden member.
    Log in to view his profile

    Apr 25, 2010 11:19 PM GMT
    I'll throw in 20 I just did

    2330 + 20 = 2350
  • Posted by a hidden member.
    Log in to view his profile

    Apr 25, 2010 11:26 PM GMT
    Ok just threw in 30 more.

    2350 + 30 = 2380.
  • FredMG

    Posts: 990

    Apr 26, 2010 12:09 AM GMT
    zukavi saidOk just threw in 30 more.

    2350 + 30 = 2380.


    plus my 46 =2436
  • Posted by a hidden member.
    Log in to view his profile

    Apr 26, 2010 12:13 AM GMT
    FredPDX said
    zukavi saidOk just threw in 30 more.

    2350 + 30 = 2380.


    plus my 46 =2436


    I'll throw in the 10 I did during my warmup and the 20 I did in capoeira.

    2436+30=2466.
  • Posted by a hidden member.
    Log in to view his profile

    Apr 26, 2010 12:29 AM GMT
    did 100 then realized it was uneven so did 34 more
    2466+134=2600